Počet záznamů: 1  

"Zpracujeme 100 tisíc kuřat denně"

  1. Údaje o názvu"Zpracujeme 100 tisíc kuřat denně" : známý jihočeský šéfkuchař tentokrát navštívil vodňanský podnik na zpracování drůbeže / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes
    Část názvuKulinářské putování s Petrem Stupkou
    Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor)
    Fyz.popisil.
    PoznámkySeriál MF Dnes: Kulinářské [Kuchařské] putování s Petrem Stupkou. Seriál střídá názvy Kuchařské a Kulinářské putování. 4 fot.
    Dal.odpovědnost Kubeš, Slavomír, 1969- (Fotograf)
    Zdroj.dok. Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 125 (28.05.2011).
    -- Jižní Čechy Gastro Dnes. -- S. B5.
    Předmět.hesla Stupka, Petr, 1956- * Vodňanská drůbež (firma) * drůbežářské podniky - Vodňany (Česko) * zpracování drůbeže * kuřecí maso * kuchařské recepty * Vodňany (Česko)
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.54'65 , 637.5.03 , (437.319)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.