Počet záznamů: 1  

Vaříme zdravě bez lepku, cukru a mléka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Prasad, Raman - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Computer Press, 2010 - 224 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN 978-80-251-2404-8 (brož.)
      Moochhala, Niloufer - Autor
     bezlepková dieta  bezmléčná dieta  alergie na potraviny  dietoterapie  dietní jídla
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 342.759
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Vaříme zdravě bez lepku, cukru a mléka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 342.759   

    Údaje o názvuVaříme zdravě bez lepku, cukru a mléka : jak pomocí vhodné stravy zmírnit příznaky Crohnovy choroby, celiakie, cystické fibrózy a dalších onemocnění / Raman Prasad a Niloufer Moochhala ; [překlad Kateřina Cichá]
    Záhlaví-jméno Prasad, Raman (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Computer Press, 2010
    Fyz.popis224 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN978-80-251-2404-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002148548
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    OriginálRecipes for the specific carbohydrate diet
    Dal.odpovědnost Moochhala, Niloufer (Autor)
    Předmět.hesla bezlepková dieta * bezmléčná dieta * alergie na potraviny * dietoterapie * dietní jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.563 , 616-02:613.2 , 613.2.03 , 641.563 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Druh dok.KNIHY
    Vaříme zdravě bez lepku, cukru a mléka
    Dostává se vám do rukou kniha předkládající ucelený návod, jak přistupovat k výživě při idiopatických střevních zánětech. Jde, v našich zeměpisných šířkách, o alternativní přístup k uvedené problematice. Výživová doporučení zahraničního autora jsou založena na praktických zkušenostech a podložena logickými argumenty. Podstatou diety je vynechání některých potravinových skupin. Spektrum povolených a doporučených potravin však zůstává dostatečně rozmanité, aby zajistilo dodávku základních výživových složek. Autor preferuje návrat k přirozeným zdrojům výživy s minimálním zastoupením chemických látek. Současně se zaměřuje také na mechanické a technologické zpracování jednotlivých potravin za účelem šetření zasažené střevní sliznice. Jednotlivé recepty jsou pak názorným vodítkem na této cestě za zmírněním potíží, které uvedená onemocnění zpravidla doprovázejí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.