Počet záznamů: 1  

"Zření duchovního kosmu" a "ars interpretandi"

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mikulášek, Miroslav, 1930- - Autor
    Vyd. 1. - Ostrava : Ostravská univerzita v Ostravě, 2008 - 200 s. : il., portréty ; 21 cm
    ISBN 978-80-7368-582-9 (brož.) :
    Studijní texty
     vnímání literárního díla  hermeneutika  genologie
     studie  učební texty
    SignaturaS 33.265
    Umístění 82.0 - Teorie literatury, literární školy, směry
    "Zření duchovního kosmu" a "ars interpretandi"
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 33.265   

    Údaje o názvu"Zření duchovního kosmu" a "ars interpretandi" : [anatomie literární hermeneutiky: umění hermeneuticko-genologické interpretace ...] / Miroslav Mikulášek
    Část názvuAnatomie literární hermeneutiky
    Umění hermeneuticko-genologické interpretace
    Záhlaví-jméno Mikulášek, Miroslav, 1930- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeOstrava : Ostravská univerzita v Ostravě, 2008
    Fyz.popis200 s. : il., portréty ; 21 cm
    ISBN978-80-7368-582-9 (brož.) : Kč 170,00
    Číslo nár. bibl.cnb001816507
    Edice/vedl.záhl. Ostravská univerzita. Filozofická fakulta. Studijní texty
    PoznámkyNad názvem: Ostravská univerzita v Ostravě, Filozofická fakulta, katedra slavistiky. 100 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Ostravská univerzita. Katedra slavistiky (Jiná role)
    Předmět.hesla vnímání literárního díla * hermeneutika * genologie
    Forma, žánr studie * učební texty
    Konspekt82.0 - Literatura (teorie)
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 82.07 , 801.73 , 82.0 , (048.8) , (07)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru82.0 - Teorie literatury, literární školy, směry
    Druh dok.KNIHY
    "Zření duchovního kosmu" a "ars interpretandi"
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.