Počet záznamů: 1  

Genetické markery pro kvalitu masa a mléka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2010 - 29 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7394-254-0 (brož.)
      Čítek, Jindřich, - Autor
     kvalita potravin  kvalita zemědělských produktů  genetické markery  hovězí maso  mléko
     metodické příručky
    SignaturaC 341.905
    Umístění
    Genetické markery pro kvalitu masa a mléka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 341.905 P   

    Údaje o názvuGenetické markery pro kvalitu masa a mléka : certifikovaná metodika / Jindřich Čítek ... [et al.]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2010
    Fyz.popis29 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7394-254-0 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002163977
    Poznámky"Výzkumný záměr MSM 6007665806 Trvale udržitelné způsoby hospodaření v horských a podhorských oblastech zaměřené na vytváření souladu mezi jejich produkčním a mimoprodukčním uplatněním. Věcný okruh 3, Biotechnologie v multifunkčním zemědělství pro zdraví, produkční schopnosti, kvalitu a bezpečnost produktů zvířat a rostlin"--Doplňková tit. s.. 20 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Čítek, Jindřich, 1959- (Autor)
    Předmět.hesla kvalita potravin * kvalita zemědělských produktů * genetické markery * hovězí maso * mléko
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 663/664-021.465 , [631.57+637]-021.465 , 575.113.088.7 , 637.5'62 , 637.1 , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201102/contents/nkc20112163977_1.pdf
    Druh dok.KNIHY
    Genetické markery pro kvalitu masa a mléka
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.