Počet záznamů: 1
Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
Casparek-Türkkan, Erika - Autor
České vyd. 1. - Praha : Jan Vašut, 2011 - 128 s. : barev. il.
ISBN 978-80-7236-698-9 (brož.)
Fritzsche, Doris - Autor
diabetes mellitus dietoterapie dietní jídla
kuchařské recepty příručkySignatura C 341.801 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Údaje o názvu Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky : 90 chutných jídel připravených do 30 minut / autorky Erika Casparek-Türkkan, Doris Fritzsche ; fotografie Jörn Rynio ; [překlad Jana Drápalíková] Část názvu 90 chutných jídel připravených do 30 minut Záhlaví-jméno Casparek-Türkkan, Erika (Autor) Údaje o vydání České vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Jan Vašut, 2011 Fyz.popis 128 s. : barev. il. ISBN 978-80-7236-698-9 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002176532 Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Originál Gesund essen - 30-Minuten-Küche für Diabetiker Dal.odpovědnost Fritzsche, Doris (Autor)
Předmět.hesla diabetes mellitus * dietoterapie * dietní jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 615.874.2 , 641.563 , 616.379-008.64 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Druh dok. KNIHY Potvrdili vám diagnózu diabetes mellitus? Nemáte to jednoduché a největší problém vidíte asi v každodenním stravování. Změna způsobu stravování a jídelníčku je však jednodušší, než si možná myslíte. Pokud dokonale pochopíte fyziologické procesy spojené s konzumací potravy, dokážete si sestavit vlastní jídelníček a udržíte si také kontrolu nad hodnotami svého krevního cukru. Naše recepty jsou uzpůsobené pro každodenní vaření a umožňují podávat jídlo už po 30 minutách práce v kuchyni. V začátcích vám pomůže detailní jídelníček na celý týden. Zdravě jíst je prostě požitek! Užijte si recepty na každý den: - Více než 90 různorodých receptů: Každodenní vyvážené stravování je vlastně velice jednoduché. - Základní informace ve srozumitelném úvodu: Monosacharidy, disacharidy, GI, glykemická zátěž, výměnné a chlebové jednotky. - Praktické tipy: Odpovědi na nejčastěji kladené otázky o diabetu mellitu II. typu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1