Počet záznamů: 1  

O povaze vědy

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Demjančuk, Nikolaj, 1949- - Autor
    1. vyd. - V Plzni : Západočeská univerzita, 2010 - 155 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7043-921-0 (brož.)
     věda  filozofie vědy  vědecká metodologie  vědecké poznání
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 341.497
    Umístění 001 - Informatika. Znalosti. Objevy a vynálezy
    O povaze vědy
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 341.497   

    Údaje o názvuO povaze vědy : věda v kulturních kontextech / Nikolaj Demjančuk
    Část názvuVěda v kulturních kontextech
    Záhlaví-jméno Demjančuk, Nikolaj, 1949- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Plzni : Západočeská univerzita, 2010
    Fyz.popis155 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-7043-921-0 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002158009
    PoznámkyNa obálce pod názvem: Fakulta filozofická Západočeské univerzity v Plzni. 210 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Západočeská univerzita. Filozofická fakulta (Jiná role)
    Předmět.hesla věda - kulturní aspekty * filozofie vědy * vědecká metodologie * vědecké poznání
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 001 , 316.72/.75 , 001.11 , 001.8 , 165.191 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru001 - Informatika. Znalosti. Objevy a vynálezy
    Druh dok.KNIHY
    O povaze vědy
    Cílem monografie je ukázat, že snahy redukovat studium vědy na její epistemologickou, metodologickou nebo logickou analýzu jsou projevem jednostranného scientismu ve filosofii a kultuře minulého století. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.