Počet záznamů: 1  

Histaminová intolerance

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schleip, Thilo, 1971- - Autor
    1. české vyd. - Praha : Galén, c2009 - 118 s. : il. ; 19 cm
    ISBN 978-80-7262-666-3 (brož.)
     potravinové alergeny  histamin  alergie na potraviny  potravinová intolerance  dietoterapie  racionální výživa
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    SignaturaC 340.835
    Umístění 616 - Patologie obecně. Alergie
    Histaminová intolerance
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 24.06.2024)C 340.835   

    Údaje o názvuHistaminová intolerance / Thilo Schleip ; [přeložila Dagmar Kolínská]
    Záhlaví-jméno Schleip, Thilo, 1971- (Autor)
    Údaje o vydání1. české vyd.
    Vyd.údajePraha : Galén, c2009
    Fyz.popis118 s. : il. ; 19 cm
    ISBN978-80-7262-666-3 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002105017
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginálHistamin-Intoleranz
    Předmět.hesla potravinové alergeny * histamin * alergie na potraviny * potravinová intolerance * dietoterapie * racionální výživa
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 616-092.19:613.26/.29 , 577.175.8 , 616-02:613.2 , 616-02.19:613.26/.29 , 615.874.2 , 613.2 , (0.062) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201006/contents/nkc20102105017_1.pdf
    Ve volném výběru616 - Patologie obecně. Alergie
    Druh dok.KNIHY
    Histaminová intolerance
    Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Kniha nabízí čtenáři možnost otestovat sám sebe v souvislosti s histaminem a konzumovanou potravou. Praktický rádce ukazuje, jak svůj stav nejlépe poznat s využitím diety. Všechny součásti naší výživy autor v knize shrnuje, přehledně hodnotí a dává čtenářům odpověď na zásadní otázky: Co je vhodné? Čemu bychom se měli raději vyhnout? Jak nalézt stejně chutné alternativy? Rozsáhlá příloha obsahuje množství receptů, které názorně ukazují, jak dobře a chutně vařit bez histaminu, a inspirují čtenáře k dalším variantám pokrmů, jež nevyvolávají histaminem podmíněné obtíže. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.