Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Cupáková, Šárka - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2010 - 108 s. : il.
    ISBN 978-80-7305-126-6 (brož.)
      Karpíšková, Renáta, - Autor   Necidová, Lenka - Autor
     veterinární mikrobiologie  potravinářská mikrobiologie
     učebnice vysokých škol  praktická cvičení
    SignaturaS 33.244
    Umístění
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 33.244   

    Údaje o názvuMikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka
    Část názvuMetody stanovení mikroorganismů v potravinách
    Praktická cvičení II.
    Záhlaví-jméno Cupáková, Šárka (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2010
    Fyz.popis108 s. : il.
    ISBN978-80-7305-126-6 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002149592
    PoznámkyNad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, fakulta veterinární hygieny a ekologie, ústav hygieny a technologie mléka
    Dal.odpovědnost Karpíšková, Renáta, 1956- (Autor)
    Necidová, Lenka (Autor)
    Dal.odpovědnost Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka (Jiná role)
    Předmět.hesla veterinární mikrobiologie * potravinářská mikrobiologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Konspekt579 - Mikrobiologie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 579.62 , 579.67 , (075.8) , (076.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.