Počet záznamů: 1
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II
Cupáková, Šárka - Autor
Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2010 - 108 s. : il.
ISBN 978-80-7305-126-6 (brož.)
Karpíšková, Renáta, - Autor Necidová, Lenka - Autor
veterinární mikrobiologie potravinářská mikrobiologie
učebnice vysokých škol praktická cvičeníSignatura S 33.244 Umístění Údaje o názvu Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka Část názvu Metody stanovení mikroorganismů v potravinách Praktická cvičení II. Záhlaví-jméno Cupáková, Šárka (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2010 Fyz.popis 108 s. : il. ISBN 978-80-7305-126-6 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002149592 Poznámky Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, fakulta veterinární hygieny a ekologie, ústav hygieny a technologie mléka Dal.odpovědnost Karpíšková, Renáta, 1956- (Autor)
Necidová, Lenka (Autor)
Dal.odpovědnost Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka (Jiná role)
Předmět.hesla veterinární mikrobiologie * potravinářská mikrobiologie Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení Konspekt 579 - Mikrobiologie 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 579.62 , 579.67 , (075.8) , (076.5) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1