Počet záznamů: 1  

Porovnání výtěžnosti a senzorických vlastností masa okouna říčního (Perca fluviatilis L.) chovaného v intenzivním a extenzivním systému

  1. Údaje o názvuPorovnání výtěžnosti a senzorických vlastností masa okouna říčního (Perca fluviatilis L.) chovaného v intenzivním a extenzivním systému = Comparative study of the slaughter yield and sensory analysis of flesh Eurasian perch (Perca fluviatilis L.) cultured in intensive and extensive conditions / V. Stejskal ... [et al.]
    Souběž.n.Comparative study of the slaughter yield and sensory analysis of flesh Eurasian perch (Perca fluviatilis L.) cultured in intensive and extensive conditions
    Záhlaví-jméno Stejskal, Vlastimil, 1981- (Autor)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliografie na s. 43
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Zdroj.dok. Buletin VÚR Vodňany. -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 44, č. 2 (duben-červen 2008), s. 37-43.
    Předmět.hesla okoun říční * chov ryb * rybí maso * kvalita potravin * senzorická analýza
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 663/664-021.465 , 543.92 , 637.56 , 639.3 , 597.556.331.1
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.