Počet záznamů: 1  

Boubín pečou ze vzácné pšeničné mouky z pyramid

  1. článek

    článek


     Zimmelová, Lenka - Autor
      Kubeš, Slavomír, - Fotograf
    Pekařství Vladimír Cais (firma)
    Chutná hezky jihočesky 2010 : České Budějovice, Česko)
    Regionální potravina 2010
     pekařství  pečivo  ceny za jakost
     Vlachovo Březí (Česko)
    Údaje o názvuBoubín pečou ze vzácné pšeničné mouky z pyramid : v Pekařství Vladimír Cais ve Vlachově Březí denně upečou sedm až 10 tisíc bochníků chleba. Specialitou je chléb Boubín, do nějž přidávají mouku vyrobenou z nejstarší známé pšenice kamut. Kvalitní výrobky pomohly firmě ustát krizi / Lenka Zimmelová ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes
    Záhlaví-jméno Zimmelová, Lenka (Autor)
    Fyz.popisil.
    Poznámky4 fot.
    Dal.odpovědnost Kubeš, Slavomír, 1969- (Fotograf)
    Zdroj.dok. Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 21, č. 241 (16.10.2010).
    -- Jižní Čechy Dnes. -- S. B5.
    Předmět.hesla Pekařství Vladimír Cais (firma) * Chutná hezky jihočesky 2010 : České Budějovice, Česko) * Regionální potravina 2010 * pekařství - Vlachovo Březí (Česko) * pečivo * ceny za jakost - 2010 * Vlachovo Březí (Česko)
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 06.05:006.83 , 641.85:664.6 , (437.319) , 664.6
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.