Počet záznamů: 1  

Metodické postupy a zásady vyhodnocování chemických parametrů půd pod trvalými travními porosty

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Fiala, Karel, 1944- - Autor
    Rapotín : Agrovýzkum Rapotín, 2009 - 56 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-87144-13-8 (kroužková vazba)
      Krhovjáková, Jana - Autor
     travní porosty  vlastnosti půdy  kvalita půdy  úrodnost půd
     metodické příručky
    SignaturaC 340.084
    Umístění 631.4 - Půda. Pedologie
    Metodické postupy a zásady vyhodnocování chemických parametrů půd pod trvalými travními porosty
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 340.084   

    Údaje o názvuMetodické postupy a zásady vyhodnocování chemických parametrů půd pod trvalými travními porosty / Karel Fiala, Jana Krhovjáková
    Záhlaví-jméno Fiala, Karel, 1944- (Autor)
    Vyd.údajeRapotín : Agrovýzkum Rapotín, 2009
    Fyz.popis56 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-87144-13-8 (kroužková vazba)
    Číslo nár. bibl.cnb002120277
    Poznámky1000 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno zemědělskému managementu, poradcům v oboru zemědělské výroby a agroekologie, pracovníkům decizní sféry v působnosti Ministerstva zemědělství ČR a Ministerstva životního prostředí ČR a studentům všech typů zemědělských škol
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Krhovjáková, Jana (Autor)
    Předmět.hesla travní porosty * vlastnosti půdy * kvalita půdy * úrodnost půd
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    MDT 633.2 , 631.41:631.811 , 631.4-021.465 , 631.452 , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201009/contents/nkc20102120277_1.pdf
    Ve volném výběru631.4 - Půda. Pedologie
    Druh dok.KNIHY
    Metodické postupy a zásady vyhodnocování chemických parametrů půd pod trvalými travními porosty
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.