Počet záznamů: 1  

Onemocnění jícnu, vředová choroba žaludku a dvanáctníku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kohout, Pavel, 1962- - Autor
    1. vyd. - Praha : Forsapi, c2008 - 109 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-903820-7-7 (brož.)
    Rady lékaře, průvodce dietou ;
      Pavlíčková, Jaroslava - Autor
     peptický vřed  nemoci trávicího ústrojí  dietoterapie  dietní jídla
     kuchařské recepty  populárně-naučné publikace
    SignaturaC 339.814
    Umístění 616.3 - Nemoci trávicího ústrojí
    Onemocnění jícnu, vředová choroba žaludku a dvanáctníku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 339.814   

    Údaje o názvuOnemocnění jícnu, vředová choroba žaludku a dvanáctníku / Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková
    Záhlaví-jméno Kohout, Pavel, 1962- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Forsapi, c2008
    Fyz.popis109 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-903820-7-7 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001745535
    Edice Rady lékaře, průvodce dietou ; 4
    PoznámkyTerminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Pavlíčková, Jaroslava (Autor)
    Předmět.hesla peptický vřed * nemoci trávicího ústrojí * dietoterapie * dietní jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * populárně-naučné publikace
    Konspekt616 - Patologie. Klinická medicína
    MDT 616.33/.342-002 , 616.32/.37 , 615.874.2 , 641.563 , (083.12) , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200806/contents/nkc20081745535_1.pdf
    Ve volném výběru616.3 - Nemoci trávicího ústrojí
    Druh dok.KNIHY
    Onemocnění jícnu, vředová choroba žaludku a dvanáctníku
    Tato kniha je určena pro širokou obec pacientů, kteří trpí chorobami žaludku, jícnu či dvanáctníku. Autoři si kladou za cíl, aby zde pacienti našli odpovědi na své otázky, které se týkají jejich zdravotního stavu, režimových opatření či diety a léčby, která by jim měla pomoci. Knížka obsahuje recepty vhodných jídel, to znamená těch, které nepodporují tvorbu kyseliny solné v žaludku, resp. jsou schopné ji neutralizovat. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.