Počet záznamů: 1  

Moderní quilling z papírových proužků

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Ostrava : Anagram, 2010 - 39 s. : il.
    ISBN 978-80-7342-189-2 (brož.) :
    Topp (Anagram). Tvořte s námi ;
      Vogelbacher, Margarete - Autor   Konvička, Jan - Překladatel
     výtvarné práce z papíru  dekorace
     příručky
    SignaturaC 338.965
    Umístění 745.54 - Práce z papíru. Origami
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 338.965 ČD   
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 338.965   
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 338.965 b   

    Údaje o názvuModerní quilling z papírových proužků / [Margarete Vogelbacher ; překlad Jan Konvička]
    Vyd.údajeOstrava : Anagram, 2010
    Fyz.popis39 s. : il.
    ISBN978-80-7342-189-2 (brož.) : 79.00 Kč
    Číslo nár. bibl.cnb002111582
    Edice Topp (Anagram). Tvořte s námi ; CZ3636
    PoznámkyNázev z obálky. Přeloženo z němčiny
    OriginálModern Quilling neu entdeckt
    Dal.odpovědnost Vogelbacher, Margarete (Autor)
    Konvička, Jan (Překladatel)
    Předmět.hesla výtvarné práce z papíru * dekorace
    Forma, žánr příručky
    Konspekt74 - Kresba. Umělecká řemesla
    MDT 745.54 , 688.78/.79 , (035) , 745
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru745.54 - Práce z papíru. Origami
    Druh dok.KNIHY
    Tradiční technika quillingu znovu ožívá. Z úzkých papírových proužků vzniká stáčením, tvarování a lepením množství základních tvarů, které se v různých kombinacích promění ve fascinující motivy. Spirály, listy, slzy, úponky a květy ozdobí krabičky, svíčky či přáníčka. Nechejte se inspirovat nápady v této knížce, chopte se papíru, nůžek a lepidla a dejte se do práce. Quilling je jednodušší, než si myslíte. V knize najedete velkou technickou část, fotografie krok za krokem a podrobné návody ke zhotovení výrobků technikou quilling Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.