Počet záznamů: 1  

Základy pekárenské technologie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Příhoda, Josef, 1938- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Pekař a cukrář, 2003 - 363 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-902922-1-6 (váz.)
    Knižnice Pekaře a cukráře ;
      Novotná, Dana - Autor   Humpolíková, Pavla, - Autor
     potravinářská technologie  pekařství
     příručky
    SignaturaC 338.731
    Umístění 664 - Potravinářství
    Základy pekárenské technologie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 338.731   

    Údaje o názvuZáklady pekárenské technologie / Josef Příhoda, Pavla Humpolíková, Dana Novotná
    Záhlaví-jméno Příhoda, Josef, 1938- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Pekař a cukrář, 2003
    Fyz.popis363 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-902922-1-6 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001302351
    Edice Knižnice Pekaře a cukráře ; 6
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a rejstřík
    Dal.odpovědnost Novotná, Dana (Autor)
    Humpolíková, Pavla, 1957- (Autor)
    Předmět.hesla potravinářská technologie * pekařství
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 664.6 , 663/664 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Základy pekárenské technologie
    Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšovacích přísad a zmrazovacích postupů v pekárenské technologii. Publikace je určena širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.