Počet záznamů: 1
Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni
Dufek, Oldřich - Autor
Vyd. 1. - Čestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, c2006 - 93 s., [8] s. obr. příl. : il. (některé barev.), 23 cm
ISBN 80-85936-56-9 (brož.)
Pavla vaří a peče zdravě ;
zvěřinová jídla masitá jídla
kuchařské receptySignatura C 338.300 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni : slavnostní a každodenní obědy a večeře z hodnotných druhů mas / Oldřich Dufek ; [fotografie Jiří Poláček] Záhlaví-jméno Dufek, Oldřich (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Čestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, c2006 Fyz.popis 93 s., [8] s. obr. příl. : il. (některé barev.), 23 cm ISBN 80-85936-56-9 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001657280 Edice Pavla vaří a peče zdravě ; 15 Předmět.hesla zvěřinová jídla * masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.55 , 641.55:637.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Recepty a rady k přípravě hodnotných zdravých pokrmů ze zvěřiny, z jehněčího, skopového a dokonce i pštrosího. Maso zvěřiny patří do zdravého jídelníčku větších dětí a celé rodiny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1