Počet záznamů: 1  

Pelikán na zámku Blandings

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Wodehouse, P. G. 1881-1975 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Vyšehrad, 2010 - 181 s.
    ISBN 978-80-7429-026-8
      Vávra, Ivan - Překladatel
     anglické romány  humoristické romány
    SignaturaC 179.812
    Pelikán na zámku Blandings
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 179.812 a   

    Údaje o názvuPelikán na zámku Blandings / Pelham Grenville Wodehouse ; [z anglického originálu ... přeložil Ivan Vávra]
    Záhlaví-jméno Wodehouse, P. G. (Pelham Grenville), 1881-1975 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vyšehrad, 2010
    Fyz.popis181 s.
    ISBN978-80-7429-026-8
    Číslo nár. bibl.cnb002097433
    OriginálPelican at Blandings
    Dal.odpovědnost Vávra, Ivan (Překladatel)
    Forma, žánr anglické romány * humoristické romány
    Konspekt821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    MDT 821.111-31 , (0:82-311.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Pelikán na zámku Blandings
    Nad jindy slunným zámkem Blandings, kde život plyne většinou tak příjemně, se stahují mračna. Utěšenou samotu zámeckého pána, lorda Emswortha, který nestojí o jinou společnost než o svoji milovanou Císařovnu z Blandingsu, znamenité, cenami ověšené prase, poskvrní přítomnost nevítaných hostů. Třeba takový vévoda z Dunstable, který se usadí v zahradním domku a zdá se, že tam přímo zapustil kořeny. Rovněž nečekaně přijede z New Yorku lady Constance, sestra lorda Emswortha, dáma neochvějných zásad a neochvějné vůle, která je ale krátká na podvod, jehož cílem je, aby lord Emsworth koupil ukázku moderního umění, akt, který lord Emsworth mylně považuje za zvěčnění nějakého mimořádného prasete. Naštěstí je ale po ruce nezdolný Galahad Threepwood, který si vždy ví rady. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.