Počet záznamů: 1  

Receptury studených pokrmů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Praha : Merkur, 1976 - 561 s.
      Krupička, Jiří, - Editor
     vaření  studená jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 338.156
    Umístění
    Receptury studených pokrmů
    Unifikovaný název Tobie Lolness. Česky
    Údaje o názvuTobiáš Lolness / Timothée de Fombelle
    Záhlaví-jméno Fombelle, Timothée de, 1973- (Autor)
    Nakladatel[Praha] : Radioservis, [2019]
    Copyright©2019, ℗2018
    Fyz.popis1 audiodisk (4 hod., 41 min.) ; 12 cm
    Číslo nár. bibl.cnb003093315
    PoznámkyPřeklad Drahoslava Janderová. Texty písní Jana Infeldová a Jan Vávra. Průvodní slovo Zuzana Vojtíšková. Název z disku. Fonogram Český rozhlas
    Dal.odpovědnost Janderová, Drahoslava, 1946- (Překladatel)
    Novotná, Klára, 1978- (Autor adaptace, upravovatel)
    Vrzák, Aleš, 1970- (Režisér)
    Lábus, Jiří, 1950- (Účinkující)
    Lambora, Marek, 1995- (Účinkující)
    Krausová, Šárka, 1987- (Účinkující)
    Finger, Martin, 1970- (Účinkující)
    Trmíková, Lucie, 1969- (Účinkující)
    Ivanović, Marko, 1976- (Dirigent)
    Sikačová, Zuzana, 1976- (Autor textu doprovodného materiálu)
    Dal.odpovědnost Symfonický orchestr Českého rozhlasu (Instrumentalista, hráč na hudební nástroje)
    Předmět.hesladospívající
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 338.156   

    Údaje o názvuReceptury studených pokrmů / [soubor zpracovali Jiří Krupička ... et al.]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1976
    Fyz.popis561 s.
    Dal.odpovědnost Krupička, Jiří, 1920-1996 (Editor)
    Předmět.hesla vaření * studená jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.524.2 , 641.84 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Receptury studených pokrmů
    Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové,salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.