Počet záznamů: 1  

Stolečku, prostři se - Strava jako intelektuální fenomén v muzeu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    [Praha] : Asociace muzeí a galerií České republiky ve spolupráci s Krajským muzeem Karlovarského kraje, Muzeem Cheb, 2009 - 156 s. : il., faksim. ; 30 cm
    ISBN 978-80-86611-29-7 (brož.)
    Museum Bulletin Muzeum ;
      Dittertová, Eva, - Editor   Koudelková, Alena, - Editor
    16.-20. století
     národní jídla  lidová kultura  hmotná kultura  muzejnictví
     Bavorsko (Německo)  Sasko (Německo)  Česko  Horní Rakousko (Rakousko)  Slovensko
     sborníky konferencí
    SignaturaB 50.019
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Stolečku, prostři se - Strava jako intelektuální fenomén v muzeu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 50.019   
    Lidická ( studovna region )jen prezenčněB 50.019 v1   

    Údaje o názvuStolečku, prostři se - Strava jako intelektuální fenomén v muzeu : 17. mezinárodní konference bavorských, českých a saských muzejních pracovníků s příspěvky kolegů z Horního Rakouska a Slovenska : 8. až 10. října 2008 = Tischlein deck dich - Nahrung als interkulturelles Phänomen in Museum : 8. bis 10. Oktober 2008 / [redakce Eva Dittertová, Alena Koudelková]
    Část názvuStrava jako intelektuální fenomén v muzeu
    Nahrung als interkulturelles Phänomen in Museum
    Souběž.n.Tischlein deck dich - Nahrung als interkulturelles Phänomen in Museum
    Záhlaví-akce Stolečku, prostři se - strava jako interkulturní fenomén v muzeu (2008 : Cheb, Česko)
    Vyd.údaje[Praha] : Asociace muzeí a galerií České republiky ve spolupráci s Krajským muzeem Karlovarského kraje, Muzeem Cheb, 2009
    Fyz.popis156 s. : il., faksim. ; 30 cm
    ISBN978-80-86611-29-7 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002010015
    Edice Muzeum Bulletin Museum ; 17
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Část. souběžný německý text, část. slovenský text, německá resumé
    Dal.odpovědnost Dittertová, Eva, 1956- (Editor)
    Koudelková, Alena, 1975- (Editor)
    Předmět.hesla 16.-20. století * národní jídla - Evropa střední * lidová kultura - Evropa střední * hmotná kultura - Evropa střední - 16.-20. století * muzejnictví - Evropa střední * Bavorsko (Německo) * Sasko (Německo) * Česko * Horní Rakousko (Rakousko) * Slovensko
    Forma, žánr sborníky konferencí
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568 , 39 , 904 , 069 , (4-191.2) , (430.129) , (430.246) , (437.3) , (436.9) , (437.6) , (062.534)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; němčina ; slovenština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200912/contents/nkc20092010015_1.pdf
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Stolečku, prostři se - Strava jako intelektuální fenomén v muzeu
    Sborník ze setkání českých, bavorských, saských, rakouských a slovenských muzejních pracovníků, které bylo zaměřeno na téma jídlo, strava, stravovací zvyky, předměty na vaření a pečení, staré i nové receptury ap. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.