Počet záznamů: 1  

Základní principy výroby tavených sýrů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Buňka, František, 1978- - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 - 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN 978-80-7375-336-8 (brož.)
    Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií,
      Buňková, Leona, - Autor   Kráčmar, Stanislav, - Autor
     tavené sýry  výroba potravin
     monografie
    SignaturaC 337.028
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Základní principy výroby tavených sýrů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 337.028   

    Údaje o názvuZákladní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar
    Souběž.n.Basic principles of processed cheese production
    Obálkový názevFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
    Název na doplňkové titulní stránceFolia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně
    Záhlaví-jméno Buňka, František, 1978- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009
    Fyz.popis70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN978-80-7375-336-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002009808
    Edice Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis ; roč. 2, č. 6, 2009
    Poznámky200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Anglická resumé
    Dal.odpovědnost Buňková, Leona, 1974- (Autor)
    Kráčmar, Stanislav, 1948- (Autor)
    Předmět.hesla tavené sýry * výroba potravin
    Forma, žánr monografie
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.358 , 663/664 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Základní principy výroby tavených sýrů
    Základní principy výroby tavených sýrů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.