Počet záznamů: 1  

Skladování a zpracování ovoce a zeleniny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Goliáš, Jan, 1939- - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 - 97 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 978-80-7375-331-3 (brož.)
      Němcová, Anna - Autor
     ovoce  zelenina  skladování zemědělských plodin  zpracování zemědělských produktů
     učebnice vysokých škol  praktická cvičení
    SignaturaS 33.056
    Umístění
    Skladování a zpracování ovoce a zeleniny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 33.056   

    Údaje o názvuSkladování a zpracování ovoce a zeleniny : (návody do cvičení) / Jan Goliáš, Anna Němcová
    Záhlaví-jméno Goliáš, Jan, 1939- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009
    Fyz.popis97 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7375-331-3 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002007191
    PoznámkyNa obálce nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Zahradnická fakulta. 230 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Němcová, Anna (Autor)
    Dal.odpovědnost Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Zahradnická fakulta
    Předmět.hesla ovoce * zelenina * skladování zemědělských plodin * zpracování zemědělských produktů
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Konspekt634 - Ovocnářství
    MDT 634.1/.8 , 635.1/.8 , 631.563.9 , 631.56 , (075.8) , (076.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Skladování a zpracování ovoce a zeleniny
    Skladování a zpracování ovoce a zeleniny (návody do cvičení). Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.