Počet záznamů: 1  

Culinaria Španělsko

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Praha : Slovart, 2009 - 488 s. : il.
    ISBN 978-80-7391-269-7 (váz.)
      Trutter, Marion, - Editor
     španělská jídla  potraviny  gastronomie
     kuchařské recepty  obrazové publikace
    SignaturaB 49.942
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 49.942   

    Údaje o názvuCulinaria Španělsko / Marion Trutterová editorka ; Günter Beer fotograf ; Peter Feierabend výtvarný redaktor ; Michael Ditter koordinace a grafická úprava ; [translation Eugen Štumpf]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Slovart, 2009
    Fyz.popis488 s. : il.
    ISBN978-80-7391-269-7 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002008430
    PoznámkyObsahuje rejstřík a slovníček. Přeloženo z němčiny?. Obálkový podnázev: kulinární průvodce
    OriginálCulinaria España - spanische spezialitäten
    Dal.odpovědnost Trutter, Marion, 1960- (Editor)
    Předmět.hesla španělská jídla * potraviny - Španělsko * gastronomie - Španělsko
    Forma, žánr kuchařské recepty * obrazové publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , (460) , 613.26/.29 , 641.568(460) , (084.11) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci,“ řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím – máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku – cesta k srdci vede prostě žaludkem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.