Počet záznamů: 1  

Biz

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Freemantle, David, 1942- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Management Press, 2006 - 125 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-7261-147-X (brož.)
      Medek, Pavel, - Překladatel
     pracovní motivace  týmová práce  personální management  psychologie řízení
     příručky
    SignaturaC 336.596
    Umístění 005.95/.96 - Personální management. Management času
    Biz
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 336.596   

    Údaje o názvuBiz : 50 maličkostí, které mají velký vliv na motivaci a vedení týmu / David Freemantle ; [z anglického originálu ... přeložil Pavel Medek]
    Část názvu50 maličkostí, které mají velký vliv na motivaci a vedení týmu
    Variantní názvyPadesát maličkostí, které mají velký vliv na motivaci a vedení týmu
    Záhlaví-jméno Freemantle, David, 1942- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Management Press, 2006
    Fyz.popis125 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7261-147-X (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001655303
    OriginálBiz
    Dal.odpovědnost Medek, Pavel, 1952-2015 (Překladatel)
    Předmět.hesla pracovní motivace * týmová práce * personální management * psychologie řízení
    Forma, žánr příručky
    Konspekt005 - Management. Řízení
    MDT 331.101.38 , 005.551 , 005.95/.96 , 005.32 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru005.95/.96 - Personální management. Management času
    Druh dok.KNIHY
    Biz
    Kniha je zaměřena především na každodenní aplikaci zásadních principů i návyků chování, jejichž cílem je vytvořit sehraný a vysoce motivovaný tým. Zdůrazňuje důležitost práce s lidmi, upozorňuje na nutnost individuálního přístupu ke každému členovi týmu a uvádí bezpočet názorných příkladů toho, jak si při vedení lidí a jejich motivování počínají úspěšní manažeři známých firem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.