Počet záznamů: 1  

Už vím, kam se poděl tvůj sýr!

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Lee, Montgomery, 1950- - Autor
    1. vyd. - Praha : Fragment, 2009 - 159 s.
    ISBN 978-80-253-0931-5 (váz.)
      Fernández i Montolí, Txus, - Jiná role   Lee, Montgomery, - Jiná role   Šašková, Daniela - Překladatel
     americké romány  humoristické romány
    SignaturaC 178.979
    Už vím, kam se poděl tvůj sýr!
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 178.979   

    Údaje o názvuUž vím, kam se poděl tvůj sýr! : věci se dají dělat dobře, anebo tak jako vždycky / Montgomery Lee ; spolupráce Chus Fernández Montolí a Ignácio Fernández Montolí ; [ze španělského originálu ... přeložila Daniela Šašková]
    Záhlaví-jméno Lee, Montgomery, 1950- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Fragment, 2009
    Fyz.popis159 s.
    ISBN978-80-253-0931-5 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002011564
    OriginálYa sé quién tiene tu queso
    Dal.odpovědnost Fernández i Montolí, Txus, 1959- (Jiná role)
    Lee, Montgomery, 1950- (Jiná role)
    Šašková, Daniela (Překladatel)
    Forma, žánr americké romány * humoristické romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT (0:82-311.5) , 821.111(73)-31
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Už vím, kam se poděl tvůj sýr!
    První dobrodružný manažerský román na českých pultech! Autor této knihy tvrdí, že úsilí vynakládané na to, abychom věci dělali opravdu dobře, je nanejvýš stejné jako to, které vynakládáme obvykle. Čas od času ovšem umíněně trváme na tom nejsložitějším možném způsobu řešení. Přes svůj humoristický a sarkastický tón přináší výstižný popis způsobu, jakým se ve firmách realizují projekty. Zamyslete se spolu s knihou nad tím, že "věci můžeme dělat buď dobře, anebo prostě jen tak jako obvykle...". Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.