Počet záznamů: 1  

Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Janštová, Bohumíra, 1955- - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2009 - 65 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 978-80-7305-060-3 (brož.)
     mlékařství  mléko  mléčné výrobky  hygiena potravin  kvalita zemědělských produktů
     učebnice vysokých škol  praktická cvičení  laboratorní cvičení
    SignaturaS 33.004
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 33.004   

    Údaje o názvuHygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení II / Bohumíra Janštová
    Záhlaví-jméno Janštová, Bohumíra, 1955- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2009
    Fyz.popis65 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7305-060-3 (brož.)
    PoznámkyNad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka. Seznam norem
    Dal.odpovědnost Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka (Jiná role)
    Předmět.hesla mlékařství * mléko * mléčné výrobky * hygiena potravin * kvalita zemědělských produktů
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení * laboratorní cvičení
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.1 , 637.1/.3 , 614.31 , [631.57+637]-021.465 , (075.8) , (076.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200904/contents/nkc20091861776_2.pdf
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.