Počet záznamů: 1  

Základy erodologie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Janeček, Miloslav, 1941- - Autor
    Vyd. 1. - V Praze : Česká zemědělská univerzita, 2008 - 165 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 978-80-213-1842-7 (brož.)
     eroze půdy  protierozní ochrana půdy
    erodologie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 33.115
    Umístění 631.4 - Půda. Pedologie
    Základy erodologie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 33.115   

    Údaje o názvuZáklady erodologie / Miloslav Janeček a kol.
    Záhlaví-jméno Janeček, Miloslav, 1941- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Česká zemědělská univerzita, 2008
    Fyz.popis165 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-213-1842-7 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001822716
    PoznámkyNad názvem: Fakulta životního prostředí
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno pro posluchače FŽP
    Dal.odpovědnost Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta životního prostředí (Jiná role)
    Předmět.heslaerodologie
    Předmět.hesla eroze půdy * protierozní ochrana půdy
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 631.459 , 631.6.02 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200904/contents/nkc20081822716_1.pdf
    Ve volném výběru631.4 - Půda. Pedologie
    Druh dok.KNIHY
    Základy erodologie
    Základy erodologie. Kniha se zabývá erozí půdy, určení ohroženosti pozemků vodní erozí, povrchovými odtoky, odhadem transportu splavenin, simulačními modely povrchového odtoku a eroze, protierozními opatření, vlivu produktů eroze na znečištění vody, větrnou erozí, metodami výzkumného sledování erozí a účinnosti protierozních opatření. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.