Počet záznamů: 1
Mandžuková, Jarmila, 1959- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Vyšehrad, 2009 - 155 s., [8] s. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-7021-994-2 (brož.)
moučníky
kuchařské recepty příručkySignatura C 335.126 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Údaje o názvu Škola pečení moučníků : 147 receptů / Jarmila Mandžuková Záhlaví-jméno Mandžuková, Jarmila, 1959- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Vyšehrad, 2009 Fyz.popis 155 s., [8] s. obr. příl. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-7021-994-2 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001966667 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy Předmět.hesla moučníky Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT (035) , 641.85 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Domácí šťavnaté ovocné koláče, nadýchané buchty, křehké záviny… skvělé chuti a vůni, která se line z trouby při pečení, se nic nevyrovná. A pokud se chystáte upéct svůj první moučník či se chcete v pečení dobrot z těsta zdokonalit, je tato kniha váš ideální společník. Její úvod je věnován zejména začátečníkům, kteří se dozví potřebné informace o nezbytných pomůckách, jednotlivých surovinách a základních druzích těst. Hlavní část knihy tvoří vyzkoušené a léty prověřené návody na přípravu tradičních českých moučníků, nechybí i některé zahraniční a nové originální předpisy, které plně odpovídají současným moderním trendům. Všechny recepty jsou uspořádány podle principu „krok za krokem“, takže každý úkon je přesně a srozumitelně popsán. V knize se dozvíte i nejrůznější rady a tipy, které vám usnadní práci a přispějí k vašemu úspěchu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1