Počet záznamů: 1  

Peníze, energie a potraviny pod kontrolou

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Praha : Pražský institut pro globální politiku - Glopolis, 2009 - 48 s. ; 30 cm
    ISBN 978-80-254-4184-8 (brož.)
      Balajová, Kristýna, - Autor
     předsednictví v Radě Evropské unie  globální problémy  chudoba
     studie
    SignaturaB 49.604
    Umístění 341 - Mezinárodní právo
    Peníze, energie a potraviny pod kontrolou
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníB 49.604   

    Údaje o názvuPeníze, energie a potraviny pod kontrolou : odpovědi českého předsednictví EU na globální krize a chudobu / [Kristýna Balajová ... et al.]
    Část názvuOdpovědi českého předsednictví EU na globální krize a chudobu
    Vyd.údajePraha : Pražský institut pro globální politiku - Glopolis, 2009
    Fyz.popis48 s. ; 30 cm
    ISBN978-80-254-4184-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001861789
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Balajová, Kristýna, 1981- (Autor)
    Předmět.hesla předsednictví v Radě Evropské unie - Česko * globální problémy - země Evropské unie * chudoba - země Evropské unie
    Forma, žánr studie
    Konspekt341 - Mezinárodní právo
    MDT 364.662 , (4) , 316.423 , (437.3) , 341.171:328.131 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru341 - Mezinárodní právo
    Druh dok.KNIHY
    Peníze, energie a potraviny pod kontrolou
    V dobách krize nejvíce trpí chudí. Kumulativní dopady finanční krize, globálního ekonomického poklesu, změnklimatu, energetické a potravinové krize a prohlubující se chudoby zpochybňují ekonomický model a politikyuplynulého čtvrtstoletí. Několikanásobná světová krize nabízí příležitost k přechodu ke stabilnějším, udržitelnějšíma spravedlivějším ekonomikám. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.