Počet záznamů: 1  

Voda v Krkonoších

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Štursa, Jan, 1943- - Autor
    Vrchlabí : Správa Krkonošského národního parku, c2009 - 32 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 21 cm
    ISBN 978-80-86418-68-1 (brož.)
     voda  vodní ekosystémy
     Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří)  Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří : oblast)
     informační publikace
    SignaturaC 334.878
    Umístění 556 - Hydrologie. Vodní toky. Vodní zdroje
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 334.878   

    Údaje o názvuVoda v Krkonoších / [text Jan Štursa]
    Záhlaví-jméno Štursa, Jan, 1943- (Autor)
    Vyd.údajeVrchlabí : Správa Krkonošského národního parku, c2009
    Fyz.popis32 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 21 cm
    ISBN978-80-86418-68-1 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001824255
    PoznámkyNázev z obálky. Na zadní s. obálky též: Ministerstvo životního prostředí Praha
    Dal.odpovědnost Česko. Ministerstvo životního prostředí (Jiná role)
    Předmět.hesla voda - environmentální aspekty * vodní ekosystémy - Česko * Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří) * Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří : oblast)
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt556 - Hydrologie
    MDT 556 , 502/504 , 574.5 , (437.31-17) , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru556 - Hydrologie. Vodní toky. Vodní zdroje
    Druh dok.KNIHY
    Voda je svých chemickým složení jednou z nejjednodušších, avšak nejsložitěji se chovajících sloučenin. Prostupuje ve svých třech různých skupenstvích - v podobě ledu, kapaliny nebo páry - živé i neživé prostředí naší planety, a bývá proto obrazně nazývána krví krajiny. Publikace je rozdělena do několika kapitol: Voda a život, Na začátku cesty, Sníh na svazích hor, Rukopis mrazu a ledu, Prameny, potoky a řeky, Jak voda ovlivňuje život horské flóry a fauny,... Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.