Počet záznamů: 1  

Houby v kuchyni

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Chaloupka, Vladimír, 1928- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2009 - 255 s., [24] s. obr. příl.
    ISBN 978-80-249-1202-8 (váz.)
     houbová jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 334.943
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Houby v kuchyni
    Údaje o názvuHouby v kuchyni / Vladimír Chaloupka
    Záhlaví-jméno Chaloupka, Vladimír, 1928- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2009
    Fyz.popis255 s., [24] s. obr. příl.
    ISBN978-80-249-1202-8 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001859589
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla houbová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:582.284 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Houby v kuchyni
    Suchohřiby, křemenáče, čirůvky májovky, pečárky, holubinky, pýchavka obecná, penízovka sametová, špičky, lanýže – to jsou skutečné lahůdky pro studenou i teplou kuchyni. Z hub vykouzlíme výtečnou polévku, aromatickou omáčku, neobvyklý předkrm či syté hlavní jídlo. U smaženice oceníme směs hřibovitých a lupenatých hub, na řízek v trojobalu zvolíme klobouky bedel, pečárek nebo žampionů, zcela výjimečná je koprová omáčka s liškami… Houby můžeme sbírat téměř po celý rok, a pokud dodržujeme správné zásady jejich kuchyňské úpravy a servírování, pak jsou na talíři chutnou odměnou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.