Počet záznamů: 1  

100 let organizovaného českého bramborářství

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Jun, Jaromír - Autor
    Havlíčkův Brod : Ústřední bramborářský svaz České republiky, 2008 - 109 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 22 cm
    ISBN 978-80-904212-0-2 (váz.)
      Novák, František, - Autor
     brambory  pěstování polních rostlin  zpracování zemědělských produktů  dějiny zemědělství
     jubilejní publikace
    SignaturaC 333.850
    Umístění 632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    100 let organizovaného českého bramborářství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 333.850   

    Údaje o názvu100 let organizovaného českého bramborářství : 1908-2008 / Jaromír Jun, František Novák
    Část názvuSto let organizovaného českého bramborářství
    Záhlaví-jméno Jun, Jaromír (Autor)
    Vyd.údajeHavlíčkův Brod : Ústřední bramborářský svaz České republiky, 2008
    Fyz.popis109 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 22 cm
    ISBN978-80-904212-0-2 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001819198
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Novák, František, 1946- (Autor)
    Předmět.hesla brambory - Česko - 20.-21. století * pěstování polních rostlin - Česko - 20.-21. století * zpracování zemědělských produktů - Česko - 20.-21. století * dějiny zemědělství - Česko - 20.-21. století
    Forma, žánr jubilejní publikace
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT 633.491 , 633 , 631.56 , 63(091) , (437.3) , (082.2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    Druh dok.KNIHY
    100 let organizovaného českého bramborářství
    Publikace mapuje svazovou činnost pěstitelů brambor v našich zemích v uplynulých 100 letech. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.