Počet záznamů: 1  

Krby a kamna

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Institoris, Vladimír, 1953- - Autor - Ilustrátor
    1. vyd. - Bratislava : Jaga, 2008 - 143 s. : il.
    ISBN 978-80-8076-070-0
    Home
     krby  kamna
     příručky  obrazové publikace
    SignaturaB 49.198
    Umístění 682/683 - Kovářství. Železářství. Zámečnictví. Kamnářství
    Krby a kamna
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 49.198   

    Údaje o názvuKrby a kamna / Vladimír Institoris ; [překlad Markéta Teuchnerová]
    Záhlaví-jméno Institoris, Vladimír, 1953- (Autor) (Ilustrátor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Jaga, 2008
    Fyz.popis143 s. : il.
    ISBN978-80-8076-070-0
    Edice Home
    PoznámkyPřeloženo ze slovenštiny. Slovník odborných výrazů
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla krby * kamna
    Forma, žánr příručky * obrazové publikace
    Konspekt683 - Železářství. Zámečnictví. Topná zařízení
    MDT 683.94/.95 , 683.93 , (084.11) , (035)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru682/683 - Kovářství. Železářství. Zámečnictví. Kamnářství
    Druh dok.KNIHY
    Krby a kamna
    Krby a kachlové pece se opět vracejí do našich domovů. Hořící plamínek už není jen zdrojem pohody nebo luxusem – vytápění prostřednictvím krbů šetří naše finance i přírodu. Tato publikace je důkazem, že i u nás existuje tradice takového způsobu vytápění. Co je třeba zajistit už ve stadiu projektování, jak má vypadat správně postavený krb či kachlová pec, jak je správně obsluhovat a jak využít netradiční a ekologické technologie – nejen tyto, ale i další informace se dozvíte po přečtení knihy. Text je doplněn množstvím barevných fotografií různých druhů a stylů krbů a pecí, jejichž moderní design zkrášluje a ozvláštňuje interiér. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.