Počet záznamů: 1
Šroubek, Karel, 1913-1967 - Autor
Praha : Pragma, 2008 - 239, [18], xv s. : il., portréty
ISBN 978-80-7349-144-4 (brož.)
restaurace jídla
kuchařské receptySignatura B 49.155 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Jak se vaří u Šroubka? : sbírka kuchařských receptů jídel, v restaurantu Šroubek denně střídavě upravovaných / sestavil Karel Šroubek Záhlaví-jméno Šroubek, Karel, 1913-1967 (Autor) Vyd.údaje Praha : Pragma, 2008 Fyz.popis 239, [18], xv s. : il., portréty ISBN 978-80-7349-144-4 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001854380 Poznámky Reprint [z r. 1935]. Pod názvem: Hotel. Restaurece. Kavárna. Moderní konfort. Česká a francouzská kuchyně. Středisko inteligence Předmět.hesla restaurace - Česko * jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (437.3) , 640.43 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Nové vydání klasické české kuchařky nejlepšího prvorepublikového hoteliéra. Kniha přináší desítky a desítky receptů od těch jednoduchých určených pro naprosté začátečníky až po delikátní lahůdky pro nejnáročnější gurmány. Najdete zde předkrmy, polévky, hlavní jídla, dezerty, jednoduše vše, co má obsahovat dokonalé menu. Šroubkova kuchařka z vás udělá jedinečného mistra kuchaře. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1