Počet záznamů: 1  

Paštiky a teriny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2008 - 159 s. : barev. il.
    ISBN 978-80-249-1085-7
      Štumpf, Eugen, - Překladatel
     studená jídla  masitá jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 49.079
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Paštiky a teriny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 49.079   

    Údaje o názvuPaštiky a teriny / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2008
    Fyz.popis159 s. : barev. il.
    ISBN978-80-249-1085-7
    Číslo nár. bibl.cnb001834262
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálPasteten und Terrinen
    Dal.odpovědnost Štumpf, Eugen, 1929-2014 (Překladatel)
    Předmět.hesla studená jídla * masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.5 , 641.84 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Paštiky a teriny
    Paštiky a teriny se tradičně připravují z masa a podávají se studené. Kromě receptů z jehněčího, hovězího, vepřového či drůbeže vznikly moderní předpisy na rybí, zeleninové a sýrové paštiky. Jako dezert lze podávat i sladké ovocné, mražené a krémové fáše. Domácí paštiky jsou cosi zvláštního. Téměř 120 receptů nabízí lahůdky studené a teplé kuchyně, které jistě zařadíte na delikátní jídelníček. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.