Počet záznamů: 1  

Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Samková, Eva - Autor
    1. vyd. - V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008 - 90 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7394-104-8
      Pešek, Milan, - Autor   Špička, Jiří - Autor
     mastné kyseliny  fyziologie živočichů  mléčný skot  krmení hospodářských zvířat
     monografie
    SignaturaC 332.228
    Umístění
    Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 332.228   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 332.228 P   

    Údaje o názvuMastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení : vědecká monografie = Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition : a review / Eva Samková, Milan Pešek, Jiří Špička
    Souběž.n.Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition
    Záhlaví-jméno Samková, Eva (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008
    Fyz.popis90 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7394-104-8
    Číslo nár. bibl.cnb001824124
    PoznámkyAnglicko-český slovník. 200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Pešek, Milan, 1936- (Autor)
    Špička, Jiří (Autor)
    Předmět.hesla mastné kyseliny * fyziologie živočichů * mléčný skot * krmení hospodářských zvířat
    Forma, žánr monografie
    Konspekt577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    MDT 577.115.3 , 591.1 , 636.2.034 , 637.13 , 636.084 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.