Počet záznamů: 1  

Ochrana skotu, prasat a drůbeže proti vysokým teplotám

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Brouček, Jan - Autor
    1. vyd. - V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008 - 50 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7394-095-9
    Metodika pro zemědělskou praxi
      Botto, Ľubomír - Autor   Šoch, Miloslav, - Autor
     skot  prasata  drůbež  chov hospodářských zvířat  životní pohoda zvířat  teplota vzduchu
     metodické příručky
    SignaturaC 332.210
    Umístění
    Ochrana skotu, prasat a drůbeže proti vysokým teplotám
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 332.210 P   

    Údaje o názvuOchrana skotu, prasat a drůbeže proti vysokým teplotám / Jan Brouček, Ľubomír Botto, Miloslav Šoch
    Záhlaví-jméno Brouček, Jan (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008
    Fyz.popis50 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7394-095-9
    Číslo nár. bibl.cnb001824170
    Edice Metodika pro zemědělskou praxi
    Poznámky"Metodika pro zemědělskou praxi byla vytvořena v rámci řešení Výzkumného záměru MSM 6007665806 Trvale udržitelné způsoby zemědělského hospodaření v podhorských a horských oblastech zaměřené na vytváření souladu mezi jejich produkčním a mimoprodukčním uplatněním"--Rub tit. s.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Botto, Ľubomír (Autor)
    Šoch, Miloslav, 1953- (Autor)
    Předmět.hesla skot * prasata * drůbež * chov hospodářských zvířat * životní pohoda zvířat * teplota vzduchu
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    MDT 636.2 , 636.4 , 636.5 , 636.08 , 636.08:179.3 , 551.524 , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Ochrana skotu, prasat a drůbeže proti vysokým teplotám
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.