Počet záznamů: 1  

Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II


  1.  Holub, Karel, 1946- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ars Bohemica, 1997 - 193 s. : il. ; 27 cm
    ISBN 80-902381-0-6 (váz.)
      Burian, Jiří, - Autor   Rodovský z Hustiřan, Bavor, - Autor
     Rudolf II. Habsburský, římskoněmecký císař, 1552-1612
     jídla  česká jídla  gastronomie  gastronomie
     monografie  kuchařské recepty
    SignaturaB 48.968
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 48.968   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 48.968 a   

    Údaje o názvuProstřené stoly v době císaře Rudolfa II. / Karel Holub, Jiří Burian a Česká kuchařka alchymisty rytíře Bavora mladšího Rodovského z Hustiřan z roku 1591
    Záhlaví-jméno Holub, Karel, 1946- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ars Bohemica, 1997
    Fyz.popis193 s. : il. ; 27 cm
    ISBN80-902381-0-6 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb000216366
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Burian, Jiří, 1935-1999 (Autor)
    Rodovský z Hustiřan, Bavor, asi 1526-1592. Kuchařství to jest: knížka o rozličných Krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají ... (Autor)
    Předmět.hesla Rudolf II. Habsburský, římskoněmecký císař, 1552-1612 * jídla * česká jídla - 16.-17. století * gastronomie - Česko * gastronomie - dějiny
    Forma, žánr monografie * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , (437.3) , 641.55 , 641.568(437.3) , (048.8) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II
    Publikace rekapituluje vývoj společenské etikety v 16. století a ve druhé části reprintuje Českou kuchařku z téže doby. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.