Počet záznamů: 1  

Zpracování masa pro 3. ročník SOU

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kolda, Otakar - Autor
    3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2. - Praha : Sobotáles, 1997 - 101 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-85920-29-8 (brož.)
      Kubíček, Vladimír - Autor   Zelinka, Karel - Autor
     maso
     učebnice středních škol
    SignaturaB 39.484
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Zpracování masa pro 3. ročník SOU
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 39.484 v1   

    Údaje o názvuZpracování masa pro 3. ročník SOU / Otakar Kolda, Karel Zelinka, Vladimír Kubíček
    Záhlaví-jméno Kolda, Otakar (Autor)
    Údaje o vydání3., upr. vyd., v Sobotáles vyd. 2.
    Vyd.údajePraha : Sobotáles, 1997
    Fyz.popis101 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-85920-29-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb000300846
    Dal.odpovědnost Kubíček, Vladimír (Autor)
    Zelinka, Karel (Autor)
    Předmět.hesla maso - zpracování
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 637.5 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Zpracování masa pro 3. ročník SOU
    Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.