Počet záznamů: 1  

Biosynthesis of food components

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Velíšek, Jan, 1946- - Autor
    1st ed. - Tábor : OSSIS, 2008 - xii, 497 s. : il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-86659-12-1
      Cejpek, Karel, - Autor
     biosyntéza (biochemie)  potravinářská biochemie  biologicky aktivní látky  fenolické látky  přírodní barviva
     monografie
    SignaturaC 331.972
    Umístění
    Biosynthesis of food components
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 331.972 P   

    Údaje o názvuBiosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek
    Záhlaví-jméno Velíšek, Jan, 1946- (Autor)
    Údaje o vydání1st ed.
    Vyd.údajeTábor : OSSIS, 2008
    Fyz.popisxii, 497 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-86659-12-1
    Číslo nár. bibl.cnb001816158
    PoznámkyPod názvem: Department of Food Chemistry Analysis, Faculty of Food and Biochemical Technology, Institut of Chemical Technology, Prague, CZ
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a rejstřík
    Dal.odpovědnost Cejpek, Karel, 1967- (Autor)
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
    Předmět.hesla biosyntéza (biochemie) * potravinářská biochemie * biologicky aktivní látky * fenolické látky * přírodní barviva
    Forma, žánr monografie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 577.12 , 663/664:577.1 , 577.1 , 547.56 , 547.97 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttp://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:061727c0-b05f-11e4-a7a2-005056827e51
    Druh dok.KNIHY
    Biosynthesis of food components
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.