Počet záznamů: 1  

Biosynthesis of food components

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Velíšek, Jan, 1946- - Autor
    1st ed. - Tábor : OSSIS, 2008 - xii, 497 s. : il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-86659-12-1
      Cejpek, Karel, - Autor
     biosyntéza (biochemie)  potravinářská biochemie  biologicky aktivní látky  fenolické látky  přírodní barviva
     monografie
    SignaturaC 331.972
    Umístění
    Biosynthesis of food components
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 331.972 P   

    Title statementBiosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek
    Main entry-name Velíšek, Jan, 1946- (Author)
    Edition statement1st ed.
    Issue dataTábor : OSSIS, 2008
    Phys.des.xii, 497 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-86659-12-1
    National bibl. num.cnb001816158
    NotePod názvem: Department of Food Chemistry Analysis, Faculty of Food and Biochemical Technology, Institut of Chemical Technology, Prague, CZ
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a rejstřík
    Another responsib. Cejpek, Karel, 1967- (Author)
    Another responsib. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
    Subj. Headings biosyntéza (biochemie) * potravinářská biochemie * biologicky aktivní látky * fenolické látky * přírodní barviva
    Form, Genre monografie
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 577.12 , 663/664:577.1 , 577.1 , 547.56 , 547.97 , (048.8)
    CountryČesko
    Languageangličtina
    URLhttp://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:061727c0-b05f-11e4-a7a2-005056827e51
    Document kindBOOKS
    Biosynthesis of food components
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.