Franchising v České republice
Praha : Česká asociace franchisingu, 2008 - 147 s. : barev. il., portréty ; 30 cm
ISBN 978-80-254-2136-9 (brož.)
franchising
informační publikaceSignatura B 48.915 Umístění 339.1 - Obchod obecně %continue :
%newline : Freudenberg, Gerd - Autor %newline : Vierte Auflage %continue : - 404 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm %newline : Hermann, Jürgen - Autor Patzig, Bernd - Autor %newline : vaření jídla %newline : příručky kuchařské recepty Signatura : C 378.441/4 Umístění : %continue : 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky exempláře Údaje o názvu Franchising v České republice Vyd.údaje Praha : Česká asociace franchisingu, 2008 Fyz.popis 147 s. : barev. il., portréty ; 30 cm ISBN 978-80-254-2136-9 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001804721 Poznámky Terminologický slovník Jazyková pozn. Anglický souhrn Předmět.hesla franchising - Česko Forma, žánr informační publikace Konspekt 339 - Obchod MDT 339.187.44 , (437.3) , (036) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 339.1 - Obchod obecně Druh dok. KNIHY Údaje o názvu Lehrbuch für Köche. Band 4, Speisenlehre und Angebotslehre / von Gerd Freudenberg, Jürgen Hermann, Bernd Patzig Část názvu Speisenlehre und Angebotslehre Záhlaví-jméno Freudenberg, Gerd (Autor) Údaje o vydání Vierte Auflage Nakladatel Leipzig : VEB Fachbuchverlag, 1985 Fyz.popis 404 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm Poznámky Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Hermann, Jürgen (Autor)
Patzig, Bernd (Autor)
Publikace zachycuje současný stav, rozvoj, trendy, obecné i právní podmínky a konkrétní systémy franchisového podnikání v ČR. Nabízí zkušenosti z některých zemí Evropské unie, kde se tato moderní a flexibilní forma prosazuje v mnoha odvětvích podnikání. Součástí publikace je i přehledná nabídka franchisových příležitostí. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1