Počet záznamů: 1
Manuál someliéra
Vaccarini, Giuseppe - Autor
1. vyd. - Praha : SUN, 2008 - 287 s. : barev. il., portréty ; 20 cm
ISBN 978-80-7371-232-7 (váz.)
víno sommelierství
příručkySignatura C 332.051 Umístění 663.2 - Vinařství Údaje o názvu Manuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] Obálkový název Jak rozumět vínu Záhlaví-jméno Vaccarini, Giuseppe (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SUN, 2008 Fyz.popis 287 s. : barev. il., portréty ; 20 cm ISBN 978-80-7371-232-7 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001818715 Poznámky Přeloženo z italštiny. Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Originál Manuale del sommelier Předmět.hesla víno * sommelierství Forma, žánr příručky Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.2 , 642.63 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 663.2 - Vinařství Druh dok. KNIHY Kniha je určena široké veřejnosti i odborníkům, zkrátka všem, kteří by se rádi vyznali v nápojích, zejména pak ve víně. Jak poznat, ochutnávat a hodnotit víno, jak vést vinný sklep či vinotéku, jaké víno se hodí k danému jídlu, do jakých sklenic se to či ono víno nalévá a také kdy je lepší podávat čaj, kávu nebo vodu, ale i spoustu dalších zajímavých informací se dozvíte z této užitečné a zajímavé knihy celosvětově známého someliéra G. Vaccariniho. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1