Počet záznamů: 1  

Proč se klepou řízky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mikeš, Vladimír, 1950-2007 - Autor
    Praha : Dokořán, 2008 - 199 s. : il.
    ISBN 978-80-7363-143-7 (brož.)
      Johanus, Václav, - Ilustrátor
     jídla  potraviny  chemické procesy  všeobecnosti a zajímavosti
     příručky
    SignaturaC 331.833
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Proč se klepou řízky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 331.833   

    Údaje o názvuProč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš ; [ilustrace Václav Johanus]
    Záhlaví-jméno Mikeš, Vladimír, 1950-2007 (Autor)
    Vyd.údajePraha : Dokořán, 2008
    Fyz.popis199 s. : il.
    ISBN978-80-7363-143-7 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001818403
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Johanus, Václav, 1947- (Ilustrátor)
    Předmět.hesla jídla * potraviny * chemické procesy * všeobecnosti a zajímavosti
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.26/.29 , 663/664 , 66.02 , 0/9 , 641.524.2 , 641.55 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Proč se klepou řízky
    Sháněním jídla a především jeho přípravou je člověk schopen strávit velkou část svého času. Někteří z nás jídlo považují za nutné zlo, které pouze ruinuje peněženku nebo postavu a odvádí pozornost od jiných zábavnějších činností. Jiní se zase vyžívají v přípravě kulinářských specialit a stráví spoustu času v kuchyni nebo ve sklípku při výběru vhodného vína... Příprava jídla je chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V této knize se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od chemického složení potravin přes to, proč se řízky mají klepat či proč vzniká karamel až po to, zda instantní čínské polévky skutečně škodí zdraví. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.