Počet záznamů: 1  

Jídlo

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. české vyd. - Praha : Mladá fronta, 2008 - 368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm
    ISBN 978-80-204-1847-0 (váz.)
      Freedman, Paul H., - Editor   Kolebáčová, Radka, - Překladatel   Roubal, Petr, - Překladatel
     kuchařství  gastronomie
     monografie
    SignaturaB 48.865
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jídlo
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 48.865   

    Údaje o názvuJídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal]
    Část názvuDějiny chuti
    Údaje o vydání1. české vyd.
    Vyd.údajePraha : Mladá fronta, 2008
    Fyz.popis368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm
    ISBN978-80-204-1847-0 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001816151
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálFood: the history of taste
    Dal.odpovědnost Freedman, Paul H., 1949- (Editor)
    Kolebáčová, Radka, 1981- (Překladatel)
    Roubal, Petr, 1971- (Překladatel)
    Předmět.hesla kuchařství * gastronomie - dějiny
    Forma, žánr monografie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641/642(091) , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Jídlo
    První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl, nad nimiž se vám budou mnohdy sbíhat sliny v ústech. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.