Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vnouček, Josef - Autor
    4., upr. vyd. - Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1977 - 175 s.
    ISBN (váz.)
    Učebnice odborných učilišť a učňovských škol
      Stropnický, Jiří - Autor
     jídla  technologie
     učebnice učňovských škol
    SignaturaC 209.290
    Umístění
    Technologie přípravy pokrmů pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 209.290   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol : učební odbor 63-77-2 číšník-servírka / Josef Vnouček, Jiří Stropnický
    Záhlaví-jméno Vnouček, Josef (Autor)
    Údaje o vydání4., upr. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní pedagogické nakladatelství, 1977
    Fyz.popis175 s.
    ISBN(váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb000459749
    Edice Učebnice odborných učilišť a učňovských škol
    Dal.odpovědnost Stropnický, Jiří (Autor)
    Předmět.hesla jídla * technologie
    Forma, žánr učebnice učňovských škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 641.55 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie přípravy pokrmů pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.