Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol
Vnouček, Josef - Autor
4., upr. vyd. - Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1977 - 175 s.
ISBN (váz.)
Učebnice odborných učilišť a učňovských škol
Stropnický, Jiří - Autor
jídla technologie
učebnice učňovských školSignatura C 209.290 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technologie přípravy pokrmů pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol : učební odbor 63-77-2 číšník-servírka / Josef Vnouček, Jiří Stropnický Záhlaví-jméno Vnouček, Josef (Autor) Údaje o vydání 4., upr. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1977 Fyz.popis 175 s. ISBN (váz.) Číslo nár. bibl. cnb000459749 Edice Učebnice odborných učilišť a učňovských škol Dal.odpovědnost Stropnický, Jiří (Autor)
Předmět.hesla jídla * technologie Forma, žánr učebnice učňovských škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641.55 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1