Počet záznamů: 1  

Svobodní v bolesti

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Jílek, Jan, 1950- - Autor
    1. vyd. - Praha : Jan Jílek v nakl. Jany Krupičkové, 2008 - 166 s. ; 22 cm
    ISBN 978-80-254-2297-7
     partnerské vztahy  partnerské rozchody  psychoterapie
     populárně-naučné publikace  příběhy
    SignaturaC 331.344
    Umístění 316.47 - Interpersonální vztahy. Partnerské vztahy
    Svobodní v bolesti
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 331.344 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 331.344   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 331.344 a   

    Údaje o názvuSvobodní v bolesti : stopař a průvodce pouští vztahů / Jan Jílek
    Záhlaví-jméno Jílek, Jan, 1950- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Jan Jílek v nakl. Jany Krupičkové, 2008
    Fyz.popis166 s. ; 22 cm
    ISBN978-80-254-2297-7
    Číslo nár. bibl.cnb001807805
    Předmět.hesla partnerské vztahy * partnerské rozchody * psychoterapie
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * příběhy
    Konspekt316.4/.7 - Sociální interakce. Sociální komunikace
    MDT 316.472.42 , 177.6 , 316.363.5 , 615.851 , (0.062) , (0:82-32)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru316.47 - Interpersonální vztahy. Partnerské vztahy
    Druh dok.KNIHY
    Svobodní v bolesti
    Láska nikdy nemá šťastný konec. Většinou jeden z páru zemře dřív než ten druhý. Nebo se rozejdou a potom nastane čas smutku, trápení minimálně pro jednoho z dvojice jako v okamžiku smrti v předchozím případě. Mnohdy rozchod nebo rozvod vnímáme jako smrt, poušť a cítíme beznaděj a prázdnotu. Autor se pokouší ukázat, že rozchod a rozvod není nutně konec všech nadějí na dobrou budoucnost. Ukázat, že existuje cesta, která je sice dlouhá, plná trní a kamení, ale jako má čas svůj smutek, tak má svůj čas naděje Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.