Počet záznamů: 1  

Rukověť dobrého lektora

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kazík, Petr, 1964- - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2008 - 107 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-247-2453-9 (brož.)
    Poradce pro praxi
     lektorství (vzdělávání)  pedagogické dovednosti  vyučovací metody
     příručky
    SignaturaC 331.003
    Umístění 37.01/.09 - Teorie výchovy a vzdělávání
    Rukověť dobrého lektora
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 331.003   

    Údaje o názvuRukověť dobrého lektora : praktické tipy a návody pro začínající i zkušené přednášející / Petr Kazík
    Záhlaví-jméno Kazík, Petr, 1964- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2008
    Fyz.popis107 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-247-2453-9 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001808017
    Edice Poradce pro praxi
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla lektorství (vzdělávání) * pedagogické dovednosti * vyučovací metody
    Forma, žánr příručky
    Konspekt37 - Výchova a vzdělávání
    MDT 37.018 , 37.091.321 , 37.091.3 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru37.01/.09 - Teorie výchovy a vzdělávání
    Druh dok.KNIHY
    Rukověť dobrého lektora
    Čtivá a srozumitelná knížka rozvíjející školitelské dovednosti je praktickým průvodcem pro všechny, kteří se zabývají vzděláváním dospělých. Cílem knihy je ukázat, jak sestavit a realizovat vzdělávání tak, aby bylo efektivní, např. se seznámíte s fázemi zkušenostního učení. Autor srovnává teoretická doporučení s poznatky z vlastní praxe a předkládá klíčové dovednosti dobrého lektora, u nichž si můžete porovnat svou úroveň a vyzkoušet si vše v praxi. Dále se dozvíte, jak využívat didaktické techniky, proč a jak sestavit vzdělávací plán a jak vše převzít do minutového scénáře. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.