Počet záznamů: 1  

Lidi, to je ale bašta!


  1.  Bohdalová, Jiřina, 1931- - Autor
    1. vyd. - Praha : Eminent, [1998] - 190 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN 80-85876-49-3 (váz.)
      Pěničková, Lída - Autor   Komárek, Vladimír, - Ilustrátor   Kursa, Roman, - Fotograf
     česká jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 330.507
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Lidi, to je ale bašta!
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 09.09.2024)C 330.507   

    Údaje o názvuLidi, to je ale bašta! / sympatická kuchařka Jiřiny Bohdalové a Lídy Pěničkové ; [fotografie Roman Kursa ; ilustrace Vladimír Komárek]
    Záhlaví-jméno Bohdalová, Jiřina, 1931- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Eminent, [1998]
    Fyz.popis190 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN80-85876-49-3 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb000292042
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Pěničková, Lída (Autor)
    Komárek, Vladimír, 1928-2002 (Ilustrátor)
    Kursa, Roman, 1966-2002 (Fotograf)
    Předmět.hesla česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(437.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Lidi, to je ale bašta!
    Autorky (populární herečka J.Bohdalová a její přítelkyně z chalupy u Semil Lída Pěničková) tuto kuchařku rozdělily na dvě hlavní části, které uspořádaly podle jednotlivých ročních období a přílohy vyčlenily do samostatné kapitoly. Je obohacena také mnoha barevnými fotografiemi a přehledným abecedním rejstříkem. Celkově tato kniha působí velmi sympatickým dojmem, protože uvedené recepty jsou praktické a jednoduché na přípravu. Jistě si najde řadu příznivců. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.