Počet záznamů: 1  

Restaurace a host

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Metz, Reinhold - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Europa-Sobotáles, 2008 - 606 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-86706-18-4
      Grüner, Hermann - Autor   Kessler, Thomas - Autor
     stolničení  číšnictví  pohostinská zařízení
     příručky
    SignaturaC 330.644
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Restaurace a host
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 330.644   

    Údaje o názvuRestaurace a host : základní odborné vědomosti, restaurace, hotel, kuchyně / Reinhold Metz, Hermann Grüner a Thomas Kessler ; [z německého originálu ... přeložily Alena Formanová a Zdeňka Žmudová]
    Záhlaví-jméno Metz, Reinhold (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Europa-Sobotáles, 2008
    Fyz.popis606 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-86706-18-4
    Číslo nár. bibl.cnb001807489
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálRestaurant und Gast
    Dal.odpovědnost Grüner, Hermann (Autor)
    Kessler, Thomas (Autor)
    Předmět.hesla stolničení * číšnictví * pohostinská zařízení
    Forma, žánr příručky
    Konspekt64 - Domácí hospodářství
    MDT 640.43/.46 , 642.63 , 642.6/.7 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Druh dok.KNIHY
    Restaurace a host
    Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí.Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odborných souvislostí a plánování jednotlivých pracovních postupů. Praktické příklady pak ukazují, jak jednat s hosty a jaké metody vedou k rychlým obchodním úspěchům.Množství barevných ilustrací přispívá k snazšímu pochopení výkladu a rychlému osvojení si potřebných vědomostí. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka slibuje stát se vyhledávanou a nepostradatelnou pomůckou nejen při výuce na školách, ale i u mladších pracovníků v restaurační praxi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.