Počet záznamů: 1  

Výživou proti rakovině

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Béliveau, Richard, 1953- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Vyšehrad, 2008 - 213 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7021-907-2 (váz.) :
      Gingras, Denis, - Autor
     maligní nádorová onemocnění  prevence onemocnění  racionální výživa
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 332.984
    Umístění 616-006 - Onkologie. Rakovina
    Výživou proti rakovině
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 332.984   

    Údaje o názvuVýživou proti rakovině / Richard Béliveau, Denis Gingras
    Záhlaví-jméno Béliveau, Richard, 1953- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vyšehrad, 2008
    Fyz.popis213 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN978-80-7021-907-2 (váz.) : Kč 298,00
    Číslo nár. bibl.cnb001835113
    PoznámkyPřeloženo z francouzštiny. Pod názvem: Laboratoř molekulární medicíny Nemocnice Sainte-Justine a Quebecká universita v Montrealu
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    OriginálAliments contre le cancer
    Dal.odpovědnost Gingras, Denis, 1965- (Autor)
    Dal.odpovědnost Centre hospitalier universitaire Sainte-Justine. Laboratoire de médecine moléculaire (Jiná role)
    Université de Montréal (Jiná role)
    Předmět.hesla maligní nádorová onemocnění * prevence onemocnění * racionální výživa
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 616-006.04 , 616-084 , 613.2 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttp://aleph.vkol.cz:80/F?func=service&doc_library=SVK01&doc_number=000882090&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA
    Ve volném výběru616-006 - Onkologie. Rakovina
    Druh dok.KNIHY
    Výživou proti rakovině
    V době, kdy se rakovina stala celosvětovým „strašákem“, přicházejí dva onkologové z kanadského Québecu s návodem, jak se proti této zhoubné nemoci chránit správnou výživou. Úvodní kapitoly jsou věnovány stručné charakteristice rakoviny, jejím příčinám, vývoji a léčbě. Hlavní část knihy se zabývá otázkou, jakou roli hraje v tomto procesu strava, zejména pak potravinami, které tuto nemoc zpomalují či dokážou její postup zastavit. Nejnovější výzkumy ukazují, že kromě ovoce a zeleniny i další potraviny jako zelený čaj, červené víno nebo čokoláda obsahují protirakovinné složky. Každodenní vhodně zvolená strava tedy může působit terapeuticky – výživa se tak může stát prostým, ale účinným prostředkem proti vzniku a postupu rakoviny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.