Počet záznamů: 1  

Zapékání

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Praha : Grada, 2008 - 80 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN 978-80-247-2569-7
     zapékaná jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 330.436
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Zapékání
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 330.436   

    Údaje o názvuZapékání : 61 osvědčených receptů / [přeložila Zdenka Svěráková]
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2008
    Fyz.popis80 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN978-80-247-2569-7
    Číslo nár. bibl.cnb001796154
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    OriginálGratins
    Předmět.hesla zapékaná jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.526.6 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Zapékání
    Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hruškami. Poznáte, co všechno lze použít při přípravě zapékaných jídel: sépie, garnáty, řadu sýrů měkkých i tvrdých a snad všechny druhy zeleniny a ovoce, které jsou běžně na trhu. A co takhle dát krůtí nákyp s brokolicí a mandlemi, květákový nákyp s klobáskami nebo perníkové suflé? v této knize si opravdu najdou své milovníci masa a uzenin i zapřísáhlí vegetariáni, ti, co dávají přednost rybám, i ti, kteří jsou spíše na sladké. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.